Cine suntem ?

Ivre Concept este un atelier de creatii din Bucuresti , care a fost infiintat in anul 2017 de catre Izabela Maria si de atunci a continuat sa creasca ca si companie.Conceptia asupra designului , dar si cultura firmei a propulsat Ivre Concept in topul atelierelor din Bucuresti. Bazat pe diversitatea si feminitatea pe care o femeie o poate avea , alaturi de influente Punk , brandul a acaparat foarte repede atentia persoanelor din lumea fashion din Romania , bucurandu-se de aprecierea acestora.

Ce oferim ?

Noi avem un singur scop si acela de a transforma femeile in persoane puternice si sexy , purtand rochii cu design unic. La baza creatiilor noastre se afla patru principii : detaliu , calitate , unicitate si creativitate. Realizam rochii de seara , rochii de evenimente , rochii de cocktail dar si rochii de purtat de zi cu zi.

Cui ne adresam ?

In general , tuturor femeilor dornice sa iasa din tipar , dar in acelasi timp sa se simta sexy si comfortabil. Acele femei care stiu care stiu ca la baza unei dame puternice sta curajul de a purta obiecte vestimentare extravagante.

Antreprenor, designer si model

Maria Izabela este persoana care a infiintat brandul Ivre Concept , designerul din spate , dar si model part-time la firma sa. Ea s-a nascut si a crescut in Bucuresti , orasul pe care ea il considera o oportunitate pentru deschiderea propriei afaceri in lumea fashion datorita publicului larg ce indrazneste sa poarte haine extravagante. Unchiul ei este pictor si a fost o influenta pentru ea pe cand era copil , crescuta printre pensule si picturi , Maria a avut un vis , acela sa ajunga un designer roman apreciat. Visul ei s-a indeplinit mai tarziu , a facut cursuri acreditate de moda si a deschis propriului atelier de creatie.

rochie de seara
designeri romani
Updating…
  • Niciun produs în coș.