Metodele de plată sunt urmatoarele:
• numerar la livrare;
• plata pe card

Puteţi alege metoda de plată care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii ivreconcept.com  nu acceptă nicio plată efectuată anticipat.
Vârsta minimă necesară pentru a face cumpărături pe ivreconcept.com este 18 ani.
Suma este reținută de pe cardul dumneavoastră atunci când plasați o comandă. Cardul dumneavoastră va fi debitat când vă vom expedia coletul.

Ivreconcept.com garantează protecția datelor dumneavoastră. Toate informațiile sunt trimise în formă criptată pentru a garanta siguranța totală a oricăror informații sensibile.
Dacă selectați metoda Numerar la livrare, sunt posibile numai plățile în numerar pana la 5.000 lei. Plata trebuie efectuată reprezentantului serviciului de curierat
Dacă returnați vreun articol, contravaloarea acestuia vă va fi restituită prin metoda de plată utilizată inițial de dumneavoastră, cu excepția taxei de transport pentru retur.

În cazul în care primiți un e-mail în care vi se solicită să furnizați detaliile cardului sau informații similare, vă rugăm să rețineți că acest e-mail nu este trimis de echipa Ivreconcept.com. Ivreconcept  va solicita informații cu privire la contul dumneavoastră doar ca răspuns la solicitările făcute de dumneavoastră prin e-mail sau telefonic sau atunci când sunt neclarități privind o comandă pe care ați plasat-o, dar noi nu vom solicita niciodată detalii bancare prin e-mail.

Dacă primiți vreodată un e-mail în care vi se solicită să furnizați date specifice cu caracter personal prin intermediul unui link, nu răspundeți, nu faceți clic pe link și ștergeți imediat e-mailul respectiv.

Scopul mesajelor e-mail de phishing (frauduloase) este furtul de identitate și/sau infectarea computerului dumneavoastră cu un virus. Aceste mesaje solicită date cu caracter personal, adesea solicitându-vă să faceți clic pe un link și direcționându-vă către site-uri sau numere de telefon unde vă cer să furnizați date personale. Link-ul respectiv va încerca adesea să vă infecteze computerul cu un virus. După aceea, detaliile personale vor fi utilizate abuziv prin intermediul Java și Adobe Flash.

RETURNARI

Aveţi întotdeauna dreptul de a anula comanda în termen de 30 de zile, fără invocarea vreunui motiv. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării ultimului produs al comenzii dumneavoastră.

Dacă doriți să returnați ceva, vă rugăm sa completati formularul de retur in care sa scrieti motivul returului, apoi sa introduceţi articolul/articolele pe care doriţi să le returnaţi, împreună cu Formularul de retur, în punga/cutia în care a ajuns comanda dumneavoastră.

Atunci când efectuați o comandă și plătiți prin opțiunea Numerar la livrare, asigurați-vă că introduceți datele dvs. bancare pentru a face posibilă returnarea banilor.

Livrare rapida, Retur gratuit, Rambursare 24h

Livrare
In maxim 10 zile lucratoare.

Retur gratuit
In 14 zile de la primirea coletului, pentru toate tipurile de produs: pe masura, personalizat sau marime standard.

Banii inapoi in 24 de ore
Ne anuntati ca vreti sa returnati produsul, iar noi trimitem curierul sa ridice coletul. In termen de maxim 24 de ore de la primirea si validarea returului rambursam banii prin transfer bancar in contul specificat de dvs.

Masurile modelului (cm): Inaltimea modelului este 175 cm si produsul fotografiat este marimea S (36).

Masuri standard  conform tabelului sau personalizate.

Updating…
  • Niciun produs în coș.